top of page

Fifty Shades of Troppo Bello

Fifty Shades of Troppo Bello

Wij vinden er wat van, jullie vinden er wat van en iedereen heeft er zo zijn, en vooral haar, mening over.

Na de hype van de drie door velen verslonden delen 50 Shades of Grey en de movie is nu ook het tweede deel verfilmd. 50 Shades Darker. Nog steeds staat de manier van seksbeleving van Christaan en Anastasia centraal maar dit keer zitten er wat meer thriller elementen en zelfs wat psychologische achtergronden in de film.

Maar wat iedereen ook vindt, niemand kan ontkennen dat de beelden mooi en sexy zijn om te bekijken en een enorme doelgroep bereiken. Dat zal niet voor niets zijn.

Troppo Bello is creatief genoeg om aan deze trend een eigen gezicht te geven. Wij laten ons tenslotte inspireren door de wereld om ons heen.

Dus hebben we een serie stoeltjes ontworpen waarbij schoonheid en originaliteit centraal staan. En waarbij het draait om respect, vertrouwen en liefde. Dat namelijk is de grondslag van alles. Ook van de manier van seksbeleving waarop Fifty Shades gebaseerd is.

En dat is iets wat Troppo Bello graag wil uitdragen.

Misschien niet direct geschikt om rond de eettafel te plaatsen. Maar diegenen die open staan voor deze unieke objecten zullen vast wel een geschikt plaatsje kunnen vinden om er van te genieten. En natuurlijk staan we ook binnen dit thema open voor suggesties en eigen designs.

You name it, we make it

In alle tinten grijs die je maar hebben wilt ;-)

Bel of mail maar eens voor overleg, we hebben heel veel ideeën en kunnen die nog uitvoeren ook.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page