top of page

Hollandse Pot©

Wij houden van Holland

Wij houden van Holland. We houden ook van Italië, Turkije, Indonesië en alle andere landen binnen en buiten Europa maar we wonen nu eenmaal in Nederland. En al fietsend door de landschappen, wandelend langs de grachten van Amsterdam of liggend op het strand met het geruis van de Noordzee op de achtergrond zijn we trots op ons landje en snappen dat toeristen en bezoekers hier graag zijn.

En zo kom je dan terecht bij Hollandse Pot, na brainstormen en je creativiteit loslatend op die typische Hollandse zaken. Echt Nederlandse gewoonten en gebruiken gevat in een beeld dat op ludieke wijze al die zaken laat zien. Uiteraard zijn er stereotypen maar dat is juist zo grappig. Je denkt dat een meneer die een haring hapt, een jongetje op klompen en een grachtenpandje zeldzaam zijn maar kijk om je heen! De gemiddelde Nederlander is echt gek op stroopwafels en kaneelkussens, houdt van fietsen lang weiden met grazende koeien en zelfs de molens worden nog gewoon gebruikt waarvoor ze ooit bedoeld waren.

Toch is het best moeilijk om al die dingen op een aantrekkelijke wijze te presenteren want je verzandt al gauw in dingen die er al zijn en gemeenplaatsen. Maar het is Troppo Bello gelukt! Holland en al haar facetten wordt gevat in gebruiksvoorwerpen die je zelfs al niet toerist zijnde leuk zult vinden. Pennen, placemats en muismatten, bierviltjes (erg belangrijk voor ons volkje) blikken vol lekkers en leuks die je kunt bewaren en hergebruiken, vrolijke mokken en draagbare T-shirts. You name it we make it, is onze niet bepaald Hollandse slogan maar deze dekt wel de lading.

Nederland is kleurrijk in al haar facetten. Nederland is multicultureel en traditioneel. En dat gaat heel goed samen. En daar zij we trots op dus.

Net zoals we trots zijn op Hollandse Pot.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page