top of page

ONS VERHAAL

Troppo Bello is een creatief en duurzaam ondernemend bedrijf dat sinds 2017 in eigen beheer onder de noemer * You name it we make it* custom made producten in heel unieke verpakkingen en bedrukkingen voor zowel consumenten als bedrijven op de markt brengt. Al onze creaties worden in Nederland vervaardigd.

Duurzaam en verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Ook Troppo Bello staat voor het zoveel mogelijk naleven van This way of Life!
 

Een van onze productcollecties bestaat uit (UTZ) gecertificeerde chocolade tabletten en luxe chocboxen, die met meer dan

250 verschillende afbeeldingen door heel Nederland worden gedistribueerd, voornamelijk gericht op de souvenirbranche. Daarnaast leveren wij onze chocolade producten o.a. aan de relatiegeschenkenbranche. Met de kerst en eindejaars periode als feestelijk middelpunt en met onze gepersonaliseerde giftboxen.

In 2021 zijn we gestart met de ontwikkeling van onze nieuwste uitdaging. DDB staat voor Dutch Design Bracelets. Een trendy en fancy, betaalbare. unisex armbandenlijn met een lange geschiedenis die inspeelt op een duurzame toekomst en die naadloos aansluit bij onze chocolade producten. Temeer deze ook o.a. in de souvenirbranche reeds worden verkocht.

DDB onderscheid zich door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zoals PPM (OEKO-TEX ®) gecertificeerd koord en o.a. nikkel -en loodvrije fornituren. Creatieve (ECO) en (FSC) kartonnen verpakkingen en duurzame houten giftboxen. Vanzelfsprekend leveren wij dan ook elke DDB armband inclusief 12 maanden garantie. 

(zie voorwaarden.)

  • You name it we make it *

     

We staan open voor nieuwe ideeën en werken dus ook veel in opdracht, voor o.a. de souvenir en relatiegeschenkenbranche, waarbij alles bespreekbaar is. Zo kunnen we maatwerk leveren en ingaan op ieders wens.

Voor meer informatie, mail je naar: info@troppobello.nl

of bel je: 06 46 189 811

TROPPO BELLO Caught in Design

DDB Bracelets
bottom of page