ONS VERHAAL

TROPPO BELLO Caught in Design

Troppo Bello is een creatief en duurzaam ondernemend bedrijf dat in eigen beheer onder de noemer * You name it we make it* o.a. custom made chocolade tabletten in heel originele verpakkingen en bedrukkingen voor zowel consumenten als bedrijven, waaronder de souvenirbranche, op de markt brengt.

 

Wij noemen deze chocoladelijn So Co La en de verpakkingen en opdruk zijn absoluut een eyecatcher. Wij kunnen natuurlijk de wikkels verzinnen, en dat doen we goed zoals de afbeeldingen laten zien, maar iedere consument of bedrijf kan er ook zijn eigen draai aan geven. Denk aan je eigen logo, een mooie dierbare foto van de schenker of ontvanger of een originele tekst.

De mogelijkheden zijn oneindig want we zeiden het al, you name it we make it!

Uiteraard in alle bekende smaken als melk, puur, hazelnoot/melk of wit.

De chocolade is 100% UTZ gecertificeerd en geproduceerd door ‘eerlijke boeren’, plus uiteraard van ultieme kwaliteit met een ongeëvenaarde smaaksensatie.

 

Aan het assortiment van So Co La is onlangs ook een unieke luxe A5 giftbox toegevoegd, te bedrukken met elk logo, naam, opdruk en afbeelding. Dit maakt de Choc Box een geweldig item om cadeau te geven, een bedrijf te promoten of een eigen persoonlijke boodschap over te brengen.

 

De box leest als een boek en vertelt een verrukkelijk verhaal. Verkrijgbaar met 3, 6 of 9 tabletten in 100 gram en 200 gram met meerdere flavours.

* You name it we make it *

We staan open voor nieuwe ideeën en werken dus ook veel in opdracht, waarbij alles bespreekbaar is. Zo kunnen we maatwerk leveren en ingaan op ieders wens. 

TROPPO BELLO Caught in Design