top of page

Techniek en Design gaan hand in hand

Meet en Greet Probo Print Dokkum

Troppo Bello haalt haar inspiratie uit alles. Natuur, cultuur, fashion, trends en kunst. En soms zelfs kan techniek, de wijze waarop iets wordt geproduceerd, inspirerend werken. De manier waarop bijvoorbeeld prints op oppervlakken van welke aard dan ook geplaatst kunnen worden laat Troppo Bello zien wat de mogelijkheden van toepassingen zijn als het gaat om dessins en ontwerpen. Want onze slogan *you name it we make it* impliceert dat we op de hoogte moeten zijn en blijven van alle technieken die onze bedenksels, en die van onze klanten, kunnen ondersteunen.

Vandaar dat we een bezoek mochten brengen aan Probo Print in Dokkum. Een bijzonder innoverend bedrijf en daarbij ook nog eens heel gastvrij. Vooral de technieken die gebruikt worden om prints, van welke aard dan ook, te drukken op hout en textiel waren vooruitstrevend en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat te denken van je eigen exclusieve dekbedovertrekken of gordijnen? Of een wandbekleding van textiel waarop geprint staat dat wat jou, of je bedrijf, kenmerkt. Dat gaat veel verder dan een wanddoek met een logo, dat in echt individueel maatwerk.

En daar zijn zowel Troppo Bello als Probo heel goed in. Samen met de klant bepalen wat nodig is om het interieur, of dat nu thuis of in je zaak is, net dat extraatje te geven dat onderstreept wie je bent en waar je voor staat.

Uiteraard staat bij Probo duurzaamheid ook hoog in het vaandel. Niet standaard en een tikkeltje eigenwijs, net als wij.

Laat je inspireren door een foto-impressie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page