Houten fotoblokken

September 23, 2017

Houten fotoblokken

 

Duurzaam in elk opzicht

 

We hebben de mond vol, en met reden, over duurzaamheid. Samen doen we alle moeite om de wereld netjes achter te laten voor onze kinderen en kleinkinderen. Ieder op zijn eigen manier zijn we doordrongen van het feit dat dit simpelweg onze plicht is.

 

Aan de andere kant is juist alles zo verschrikkelijk vluchtig geworden. Onze mooiste momenten, meest geliefde personen en dieren en onze meest dierbare herinneringen zijn niet echt tastbaar meer. Wil je een foto laten zien van je pasgeboren kindje moet je eerst door je telefoon scrollen. Dat prachtige landschap dat zo’n indruk op je maakte zit onder het knopje ‘vakantie’ op je tablet. Wil je oma de foto’s van je huwelijk laten zien dan zeggen die digitale kiekjes haar weinig.

 

Maar ja, dat rijtje foto’s in een lijstje op het dressoir zijn ook niet meer van deze tijd.

 

We merken dat vooral de generatie van de twintigers het voortouw heeft genomen en een trend heeft gecreëerd. ‘Echte’ fototoestellen en zelfs polaroid camera’s staan op veel verlanglijstjes, de mooie boekjes om je herinneringen in op te schrijven vliegen de winkels uit en agenda’s worden weer van papier en bevatten niet alleen het droge ‘vergadering om 10.00 uur’ maar ook: ‘eerste date met mijn lief’ plus een tekeningetje of opmerking.

 

In deze trend passen onze houten fotoblokken. Uiterst decoratief en aan te passen aan je eigen smaak en interieur. Met je eigen afbeelding, om nooit meer te vergeten.

 

En natuurlijk in ieder opzicht duurzaam. Daar staan we voor. We gebruiken verantwoorde materialen en ambachtelijke manieren van vervaardigen. Met uiterste zorg, want hoewel beslist niet kostbaar in prijs zijn onze fotoblokken voor jou onbetaalbaar!

 

Onze fotoblokken zijn te bestellen op TROPPO BELLO GIFTS

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Duurzaam. Het kan niet meer anders.

February 10, 2020

1/10
Please reload

Recente berichten

January 30, 2018

December 23, 2017

September 23, 2017

July 17, 2017

April 18, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags