top of page

REFERENTIES

May 26, 2017

Beverly Beethoven op het Gelderlandplein is natuurlijk een begrip. Elke veertien dagen een nieuwe up-to-date en heel betaalbare collectie met de leukste items die ook nog eens goed te combineren zijn, compleet met schoenen en fijne accessoires. En dat voor elke leeftijd, van hippe tiener tot zo’n verzorgde en bijdetijdse leeftijdsloze vrouw.

Het team van Beverly Beethoven is gezellig. Er wordt niet verkocht maar er wordt meegedacht met de klant. Er staat een kopje koffie en wat lekkers klaar en je voelt je meteen thuis. Dat is belangrijk en dat is heus niet vanzelfsprekend.

Afgelopen zaterdag was het tropisch heet, geen dag om te gaan shoppen eigenlijk. Toch was de zaak vol dames die nog even wat wilden scoren voor de BBQ van die avond, het reisje dat in het verschiet lag of gewoon voor de lol. Dat kan namelijk met die prijsjes.

En dat was dan meteen de zaterdag dat Troppo Bello Caught in design haar opwachting maakte bij Beverly Beethoven. Troppo Bello had een speciale vlinderstoel ontworpen die helemaal past bij de uitstraling van de zaak. Luxe, tikkie glam, origineel en smaakvol.

Alice en haar team waren dan ook op slag verliefd. Ook op een aantal andere stoeltjes die nu nog te bewonderen zijn bij Beverly Beethoven. In de aankomende weken krijgt iedereen een flyer mee van Troppo Bello en kan geprofiteerd worden van de speciale actie.

Laat je inspireren! Want: *you name it we make it*

April 25, 2017

Autobedrijf Langedijk heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan en kan elke soort reparatie uitvoeren. Dit alles onder de vlag van de Bovag branchevereniging, dus op alle reparaties wordt drie maanden garantie verleend. Tot zo ver het zakelijke gedeelte.

Want Langedijk is gewoon liefhebber van auto’s en wil die passie ook een beetje uitdragen naar de bezoekers van de showroom waar de occasions staan te blinken. Daar kon Troppo Bello aan bijdragen en maakte drie Vlinderstoelen met afbeeldingen die alles met automotoren hebben te maken. Uiteraard in de stijl en de kleuren van Langedijk.

Eigenlijk komen de motto’s van Autobedrijf Langedijk en Troppo Bello verrassend overeen: 

* You name it we make it*

April 04, 2017

Copy Power staat bekend om het feit dat ze ieders complete geprinte of gekopieerde reclameproduct kunnen maken. Ook op canvas, dus een dierbare foto of een bedrijfslogo kan op canvas worden gezet en zo eyecatcher worden in uw zaak.

Troppo Bello is specialist in het zetten van logo’s en/of foto’s op onder andere de bekende vlinderstoelen, een klassiek maar tijdloos en functioneel ontwerp van Arne Jacobsen. Toen deze vakmensen samen kwamen lag een creatieve samenwerking voor de hand en blijkt succesvol.

De vlinderstoelen zijn onverwoestbaar en iedere gewenste afbeelding kan in samenwerking met Copy Power gerealiseerd worden. Het canvas kan gewoon afgenomen worden dus de stoelen zijn uitermate geschikt voor wachtkamers, koffiehoekjes of het bedrijfsrestaurant. Ook voor particulieren zijn de mogelijkheden onbeperkt. Al eens gedacht aan een babyfoto op een kinderstoeltje of een speciale boodschap of foto op een stoel?

Bij Copy Power kan niet alleen alles, ze doen ook daadwerkelijk alles voor hun klanten. Troppo Bello heeft als motto: ‘You name it we make it’. Deze combinatie zit dus wel goed en maakt dat een origineel en betaalbaar product gerealiseerd kan worden naar ieders wens.

Kijk voor inspiratie op TROPPO BELLO of COPY POWER OBDAM

Want: * You name it we make it*

March 26, 2017

Fred Kooij Auto’s verkoopt eersteklas occasions en is specialist in bandenservice en uiteraard het totaalonderhoud van elk type auto. Wat Kooij ook heeft zijn verschrikkelijk leuke oldtimers voor de liefhebbers. En dat zijn er velen. Moet gezegd dat Fred zelf ook een liefhebber is en dat straalt hij uit ook. Zijn showroom is ronduit verrassend te noemen en voor veel mensen een reis door de tijd met bijhorende herinneringen.

Troppo Bello pikte die sfeer en die passie goed op en heeft de passie voor auto’s en de eigenheid die Fred Kooij legt in zijn bedrijf gevat in twee stoelontwerpen die in de showroom zijn geplaatst. Want dat is wat Troppo Bello doet, de emoties en creativiteit van bedrijven zowel als particulieren vatten in een uniek meubelstuk. Ambachtelijk en met liefde gemaakt gebruik makend van eigentijdse technieken.

De vlinderstoelen staan in de showroom van Fred Kooij auto’s ter inspiratie van de vele klanten en autoliefhebbers die hij dagelijks binnenkrijgt. Neem een folder mee, scan de code in en laat je verrassen door de speciale actie van Troppo Bello.

Want: * You name it we make it*

March 16, 2017

Tandartsenpraktijk Wouter Sluis wilde iets ‘anders’.

Dagelijks komen tientallen mensen in de praktijk en een tandartsbezoek- en behandeling zou in een zo prettig mogelijke omgeving moeten plaatsvinden.

Troppo Bello heeft twee kinderstoeltjes geplaatst daar waar de kindjes kunnen spelen terwijl ze wachten op hun beurt of totdat pappa of mamma klaar zijn. Jong geleerd is oud gedaan.

Verder staat er een Vintage Vlinderstoel en een kleurrijke ‘Kunststoel’, om de wachtkamer wat minder serieus en zeker zo gezellig te maken. Iedereen die de flyer van Troppo Bello meeneemt en de barcode scant, (dat kon ook onder het wachten op de telefoon,) kan profiteren van een heel leuke actie van Troppo Bello.

Want: * You name it we make it*

February 21, 2017

Troppo Bello feliciteert LINDA

Het lifestyle magazine Linda vierde onlangs de publicatie van haar 150ste uitgave.

Een knappe prestatie, niet in de laatste plaats te danken aan de eerlijke artikelen, draagbare fashion en interessante interviews met 'gewone' Nederlanders zowel als BNers.

 

Troppo Bello vond het in ieder geval wel een felicitatie en een kadootje waard en ontwierp de Lindastoel. De hele redactie van Linda was enthousiast toen ze de stoel uitpakten.

 

En je weet: wij kunnen iedere stoel voorzien van een origineel design.

Op maat gemaakt en heel persoonlijk. Ook als kado!   

Want: * You name it we make it*

Please reload

bottom of page